Οργανωτική Ομάδα

οργανωτική ομάδα zagori mountain running

οργανωτική ομάδα zagori mountain running

xrisimes-plirofories-1

Από το 2011 οπότε και διοργανώθηκε για πρώτη φορά το Zagori Mountain Running μέχρι και πέρυσι, σε 6 χρόνια, έχει διαγράψει μία τρομερά ανοδική πορεία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους ολοένα και περισσότερους αθλητές που έτρεχαν στα μονοπάτια του. Και αυτό οφείλεται στην οργανωτική ομάδα του αγώνα.

Με την θερμή υποστήριξη των χορηγών του αγώνα, την ενσωμάτωση του Tymfi Endurance Race (TeRA 80km) και την αγάπη της τοπικής κοινωνίας που έχει αγκαλιάσει την διοργάνωση, το Zagori Mountain Running έχει μετουσιωθεί από έναν «απλό» μαραθώνιο βουνού στο κορυφαίο ίσως γεγονός ορεινού τρεξίματος στην χώρα μας.

Οι στόχοι της οργανωτικής ομάδας συνεχώς αλλάζουν, εφόσον η και ίδια η διοργάνωση εξελίσσεται. Όραμά μας είναι να αγαπήσει ο κόσμος το τρέξιμο και τις αθλητικές δραστηριότητες στη φύση, είτε κάποιος ασχολείται ερασιτεχνικά, είτε έχει αξιώσεις απαιτώντας από τον εαυτό του διαρκή βελτίωση.

Το 2016, το ZMR κατάφερε να προσελκύσει συμμετοχές από 25 κράτη αναδεικνύοντας έτσι το Ζαγόρι, ως μία περιοχή ιδανική για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, καθώς πολλοί αθλητές, με αφορμή τον αγώνα, επισκέπτονται το Ζαγόρι. Να θυμίσουμε ότι το 2015, η διοργάνωση διακρίθηκε στα Tourism Awards 2015 με Silver Award στην κατηγορία «αθλητικός τουρισμός» καθιερώνοντας πια τον αγώνα ως έναν από τους σημαντικότερους στην Ελλάδα.

Τζουμάκας Βασίλης Τεχνικός διευθυντής αγώνων
Καλογήρου Μάρα Υπεύθυνη Συντονισμού &  Εικαστικών/ Βοηθός τεχνικού διευθυντή
Καλογήρου Αλέξανδρος Υπεύθυνος υπαίθριων χώρων (χώρος εκθετών, σημεία εκκινήσεων – τερματισμών, camping, υπαίθριος χώρος εστίασης)
Θεοδωρακάκος Δημήτριος Ειδικός συνεργάτης-σύμβουλος / Υπεύθυνος σχεδίασης τροφοδοσίας / Υπεύθυνος καλεσμένων elite αθλητών
Μουρτάκος Σταμάτης Ειδικός συνεργάτης-σύμβουλος / Επιστημονική επιμέλεια σχεδιασμού τροφοδοσίας
Μωυσίδης Ηρακλής Υπεύθυνος Εθελοντών
Παπαδόπουλος Γιώργος Υπεύθυνος Σταθμών
Παπαναστασίου Ελευθερία Υπεύθυνη εγγραφών και γραμματείας
Στασινού Αρετή Υπεύθυνη τύπου & δημοσίων σχέσεων / Φιλοξενία αθλητών
Αγγέλη Αγγελική Νομική Σύμβουλος
Αναστασίου Αλέξης Υπεύθυνος συντήρησης μονοπατιών των διαδρομών 21km και 10km
Τζουμάκας Πέτρος
Καλογήρου Κωνσταντίνος
Υπεύθυνοι συντήρησης μονοπατιών των διαδρομών 80km και 44km
Τσιπούρης Ιωάννης Υπεύθυνος χρονομέτρησης και αποτελεσμάτων
Πληροφορίες για τους αγώνες