Συχνές Ερωτήσεις

empeiria-2

sixnes-erotiseis

organotiki-omada-4

sixnes-erotiseis

​1. Πήρα τη μεγάλη απόφαση να τρέξω στο Ζαγόρι. Πώς κάνω εγγραφή;

Πολύ απλά! Επισκεφθείτε τη σελίδα της Διοργανώτριας εταιρείας «My Adventure» εδώ, επιλέξτε τον αγώνα (και το αντίστοιχο πακέτο) που επιθυμείτε και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί.

2. Έκανα εγγραφή. Και τώρα τι γίνεται;

Αν έχετε συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία σας, τότε θα ανακατευθυνθείτε στο περιβάλλον της τράπεζας για πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, σας έρχεται ενημερωτικό email για την επιβεβαίωση πληρωμής και εγγραφής και καταχωρείστε αυτόματα στον αγώνα που επιλέξατε.

Στο email σας θα λάβετε το Δελτίο Συμμετοχής του κάθε αθλητή (που αναγράφει και τον Αριθμό BiB) καθώς και την συνολική απόδειξη πληρωμής σε μορφή PDF.

3. Ποιο είναι το κόστος των αγώνων;

Το κόστος των αγώνων μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ. Τα χρήματα που πληρώνετε είναι ανταποδοτικά, μιας και εκτός από τον πλήρη ανεφοδιασμό κατα την διάρκεια του αγώνα θα λάβετε και το καλαίσθητο αναμνηστικό μπλουζάκι του ZAGORI MOUNTAIN RUNNING καθώς και το μετάλλιο, με τον τερματισμό σας. 

Επιπλέον, οι τερματίσαντες στον αγώνα TeRA 80km, ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους, θα παραλάβουν δώρα finisher!

Δείτε τα φετινά δώρα finisher εδώ.

4. Ήρθε η ώρα των αγώνων. Πώς θα έρθω στην εκκίνηση;

Αν έχετε εγγραφεί για να τρέξεις στον TeRA 80km ή στον Marathon+ 44km, θα πρέπει να έρθετε στο Τσεπέλοβο. Οδηγίες για να έρθετε οδικώς από τα Ιωάννινα θα βρείτε ΕΔΩ.
Αν έχετε εγγραφεί να τρέξετε στα 10km ή στα 21km, τότε θα πρέπει να έρθετε στους Κήπους. Οδηγίες για να έρθετε οδικώς από τα Ιωάννινα θα βρείτε ΕΔΩ

5. Τον αριθμό και το αγωνιστικό μου πακέτο από πού θα τα παραλάβω;

Υπάρχουν πολλές επιλογές: Η μεγάλη γιορτή του ΖΜR ανοίγει την Πέμπτη 18/07/2019 στο Κατάστημα FIFTH ELEMENT (πεζόδρομος Δαγκλή & Παπάζογλου – Ιωάννινα). Εκεί μπορείτε να αναζητήσετε το πακέτο σας.
Για τις επόμενες δύο ημέρες, 19-20/07/2019, η Γραμματεία των αγώνων θα βρίσκεται στο φυσικό της χώρο, στο Τσεπέλοβο για τη διανομή των πακέτων και την εξυπηρέτηση των αθλητών. 

7. Τι ώρα και από πού ξεκινούν οι αγώνες;

Ο TeRA 80km ξεκινά το Σάββατο στις 04:30 πμ από το Γυμνάσιο Τσεπελόβου. Ο Marathon+ 44km ξεκινά επίσης από το Τσεπέλοβο, το Σάββατο στις 06:00.
Ο Half-Marathon 21km ξεκινά την Κυριακή στις 08:00 και ο Entry Race 10km ξεκινάει την Κυριακή στις 09:00. Και οι δύο αυτοί αγώνες, ξεκινούν από την πλατεία των Κήπων.

8. Υπάρχουν χρονικά όρια;

Ναι υπάρχουν για τους αγώνες των 80km και των 44km. Στον αγώνα των 80km υπάρχει χρονικό όριο τερματισμού 20 ώρες από την εκκίνηση. Επίσης υπάρχουν 4 ενδιάμεσα χρονικά όρια αποκλεισμού. Το πρώτο στη Μονή Στομίου σε 5 ώρες από την εκκίνηση, το δεύτερο στο Πάπιγκο στις 9.5 ώρες από την εκκίνηση, το τρίτο στο Μονοδένδρι στις 14 ώρες και 30 λεπτά και το τέταρτο στους Κήπους στις 16 ώρες και 30 λεπτά.

Για τον αγώνα των 44km υπάρχει χρονικό όριο τερματισμού, 10 ώρες από την εκκίνηση. Επίσης, υπάρχει και ένα ενδιάμεσο χρονικό όριο αποκλεισμού στο Πάπιγκο στις 4 ώρες και 30 λεπτά από την εκκίνηση.

9. Τι ισχύει με τους «Αγώνες-Κριτήρια» στα 80km & 44km;

Στο πλαίσιο της ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων και της υψηλής ποιότητας των παροχών κατά τη διάρκειά τους, η Επιτροπή Αγώνων αποφάσισε τον καθορισμό «Αγώνων-Κριτηρίων», που επιβεβαιώνουν την αγωνιστική επάρκεια των συμμετεχόντων.
Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

10. Πού μπορώ να μείνω για το Σαββατοκύριακο του αγώνα;

Υπάρχουν πάρα πολλές δυνατότητες. Τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες της περιοχής θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουν. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα κατασκήνωσης στο Τσεπέλοβο, σε χώρο που θα σας υποδείξει η Διοργάνωση.

11. Πού μπορώ να απευθυνθώ τις μέρες των αγώνων για τυχόν απορίες μου;

Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, θα υπάρχει σχετικό Περίπτερο Ενημέρωσης (Info Kiosk) στο χώρο εκκίνησης/τερματισμού, στο Τσεπέλοβο.

Δήλωση Συμμετοχής