Συχνές Ερωτήσεις

empeiria-2

sixnes-erotiseis

organotiki-omada-4

sixnes-erotiseis

​1. Πήρα τη μεγάλη απόφαση να τρέξω στο Ζαγόρι. Πώς κάνω εγγραφή;

Πολύ απλά! Επισκεφθείτε τη σελίδα μας Δήλωση συμμετοχής (Εγγραφές), επιλέξτε τον αγώνα (και το αντίστοιχο πακέτο) που επιθυμείτε και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί.

2. Μπορώ να δηλώσω συμμετοχή και για περισσότερα άτομα;

Φυσικά! Αφού επιλέξετε το πακέτο που επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε και επιπλέον πακέτα εγγραφής, σε περίπτωση που θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για κάποιο φίλο σας στον ίδιο ή διαφορετικό αγώνα, ή ακόμη και για εσάς τους ίδιους (σε περίπτωση που θέλετε να συμμετάσχετε και σε κάποιον άλλον αγώνα). 
Στο επόμενο βήμα, αυτό της ολοκλήρωσης της εγγραφής, θα κληθείτε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία του κάθε αθλητή, ανά αγώνα.
Με αυτόν τον τρόπο, η πληρωμή γίνεται από ένα φυσικό πρόσωπο (τα στοιχεία του οποίου συμπληρώνονται στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας), μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, χωρίς να χρειάζεται ο κάθε αθλητής να κάνει μεμονωμένες πληρωμές.

3. Έκανα εγγραφή. Και τώρα τι γίνεται;

Αν έχετε συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία σας, τότε θα ανακατευθυνθείτε στο περιβάλλον της τράπεζας για πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, σας έρχεται ενημερωτικό email για την επιβεβαίωση πληρωμής και εγγραφής και καταχωρείστε αυτόματα στον αγώνα που επιλέξατε.

Στο email σας θα λάβετε το Δελτίο Συμμετοχής του κάθε αθλητή (που αναγράφει και τον Αριθμό BiB) καθώς και την συνολική απόδειξη πληρωμής σε μορφή PDF.

4. Ποιο είναι το κόστος των αγώνων;

Το κόστος των αγώνων μπορείς να το δεις ΕΔΩ. Τα χρήματα που πληρώνεις είναι ανταποδοτικά, μιας και εκτός από τον πλήρη ανεφοδιασμό κατα την διάρκεια του αγώνα θα λάβεις και το καλαίσθητο αναμνηστικό μπλουζάκι του ZAGORI MOUNTAIN RUNNING καθώς και το μετάλλιό σου, όταν θα τερματίσεις. 

Επιπλέον, οι τερματίσαντες στον αγώνα TeRA 80km, ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους, θα παραλάβουν ως δώρο finisher ένα limited edition τεχνικό μπουφάν «Resolve» της The North Face®. Αντίστοιχα, οι τερματίσαντες στον αγώνα Marathon+ 44km, θα παραλάβουν ως δώρο finisher ένα limited edition τεχνικό T-Shirt της The North Face®.

5. Ήρθε η ώρα των αγώνων. Πώς θα έρθω στην εκκίνηση;

Αν έχεις εγγραφεί για να τρέξεις στον TeRA 80km ή στον Marathon+ 44km, θα πρέπει να έρθεις στο Τσεπέλοβο. Οδηγίες για να έρθεις οδικώς από τα Ιωάννινα θα βρεις ΕΔΩ.
Αν έχεις εγγραφεί να τρέξεις στα 10km ή στα 21km, τότε θα πρέπει να έρθεις στους Κήπους. Οδηγίες για να έρθεις οδικώς από τα Ιωάννινα θα βρεις ΕΔΩ

6. Τον αριθμό και το αγωνιστικό μου πακέτο από πού θα τα παραλάβω;

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες. Καταρχήν, θα υπάρχει μία μεγάλη εκδήλωση την Πέμπτη 20/7/2017 στον πεζόδρομο μπροστά από το κατάστημα FIFTH ELEMENT (Δαγκλή και Παπάζογλου 1 – Ιωάννινα). Την Παρασκευή 21/7/2017 και το Σάββατο 22/7/2016, η Γραμματεία των αγώνων θα μεταφερθεί στον φυσικό της χώρο, στο Τσεπέλοβο, όπου θα λειτουργεί όλη την ημέρα.

7. Τι ώρα και από πού ξεκινούν οι αγώνες;

Ο TeRA 80km ξεκινά το Σάββατο στις 04:30 πμ από το Γυμνάσιο στο Τσεπέλοβο. Ο Marathon+ 44km ξεκινά επίσης από το Τσεπέλοβο, το Σάββατο στις 6:00 πμ.
Ο Half-Marathon 21km ξεκινά την Κυριακή στις 8:00 πμ και ο Entry Race 10km ξεκινάει την Κυριακή στις 9:00 πμ. Και οι δύο αυτοί αγώνες, ξεκινούν από την πλατεία των Κήπων.

8. Υπάρχουν χρονικά όρια;

Ναι υπάρχουν για τους αγώνες των 80km και των 44km. Στον αγώνα των 80km υπάρχει χρονικό όριο τερματισμού 20 ώρες από την εκκίνηση. Επίσης υπάρχουν 4 ενδιάμεσα χρονικά όρια αποκλεισμού. Το πρώτο στη Μονή Στομίου σε 5 ώρες από την εκκίνηση, το δεύτερο στο Πάπιγκο στις 9.5 ώρες από την εκκίνηση, το τρίτο στο Μονοδέντρι στις 14 ώρες και 30 λεπτά και το τέταρτο στους Κήπους στις 16 ώρες και 30 λεπτά.

Για τον αγώνα των 44km υπάρχει χρονικό όριο τερματισμού, 10 ώρες από την εκκίνηση. Επίσης, υπάρχει και ένα ενδιάμεσο χρονικό όριο αποκλεισμού στο Πάπιγκο στις 4 ώρες και 30 λεπτά από την εκκίνηση.

9. Τι ισχύει με τους «Αγώνες-Κριτήρια» στα 80km & 44km;

Στο πλαίσιο της ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων και της υψηλής ποιότητας των παροχών κατά τη διάρκειά τους, η Επιτροπή Αγώνων αποφάσισε τον καθορισμό «Αγώνων-Κριτηρίων», που επιβεβαιώνουν την αγωνιστική επάρκεια των συμμετεχόντων.
Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

10. Πού μπορώ να μείνω για το Σαββατοκύριακο του αγώνα;

Υπάρχουν πάρα πολλές δυνατότητες. Τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες της περιοχής θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σε εξυπηρετήσουν. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα κατασκήνωσης στο Τσεπέλοβο και στους Κήπους, σε χώρο που θα σας υποδείξει η Διοργάνωση.

11. Πού μπορώ να απευθυνθώ τις μέρες των αγώνων για τυχόν απορίες μου;

Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, θα υπάρχει σχετικό Περίπτερο Ενημέρωσης (Info Kiosk) στο χώρο εκκίνησης/τερματισμού, στο Τσεπέλοβο.

Δήλωση Συμμετοχής